dimarts, de setembre 30, 2008

ALEXANDRA HEADLANDS

Quant ens hem llevat feia més vent que ahir. Com que era del Sud hem buscat una onada que estigués protegida d'aquest vent. Hem anat directament a Alex Point, un point break de dretes amb fons de roca i sorra que hi ha a Alexandra Headlands, població que está llinda amb Maroochydore al nord i amb Mooloolaba al sud. El mar havia baixat respecte ahir. La serie era de 1/2m i amb menys força. He surfejat amb una 6'3 Neil Belcher. La sessió ha estat de 1 hora i 1/2 amb banyador i licra. Abans haviem parat a Mooloolaba per veure l'oficina de l'Anna Foix i fer una mica de "boatspoting", que és una de les altres aficions meves. L'Oficina de l'Anna és la OFICINA, amb majúscules perque té unes vistes al "Moolooba Wharf" increibles. Desde la taula del despatx pots controlar tots els velers que entren i surten del port. En quan als velers que hi ha amarrats, m'ha sorprès de veure Jeanneau i Bennetau, com al Mediterrani. Si més no, els millor eren els velers de 50 o 60 peus preparats a tope per travessies oceàniques (doble estay per gènova i foc,plaques solars, generadors eòlics,...). Cada dimecres i diumenge s'organitzen regates de club, i l'Anna i participa. A les fotos les vistes des del despatx i uns velers amarrats que no están gents malament.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pau, els primers posts són realment bons (contingut rellevant i gràfic pels que ens agrada el mar i els esports nautics)! Ja veuràs que mantenir el blog es una tasca exigent però molt divertida.

Una pregunta: a què es dedica l'Anna? té una oficina genial

Un suggeriment (és un pel tècnic però algú de Dorna et podrà ajudar): afegir un gadget de Google Maps a la dreta (a sota del teu perfil, per exemple) per indicar a on estàs.

Bon viatge.

Rafa

Anònim ha dit...

Rafa,

l'Anna treballa amb temes d'assistencia social a nens amb problemes.

El tema dels mapes a veure si m'hi poso.

Pau