dimecres, de juny 17, 2009

AL SUR TAMBÉ FUNCIONA L'ESTFa dies que no he fet cap entrada nova al bloc però és que també fa molts dies que no em cuadren les condicions per posar-me a l'aigua. Molta feina i poc surf !! Ahir semblava que potser entraria quelcom d'Est. Vaig deixar-ho tot carregat al cotxe doncs anava cap a Madrid. Des de l'avió vaig veure clarissim que marcava d'Est i a Aiguadolç les linies eren maques. Al tornar a la tarda vaig tornar a veure des del cel que a Aiguadolç encara hi havia un bany. Just aterrar vaig parlar amb en Vila. Em va confirmar que trencava petit i que només funcionava la Barceloneta...plena de surfistes, turistes i banyistes !!! Vaig arriscar-me a baixar cap a Sitges. Normalment només hi vaig amb vents del tercer quadrant, mai amb est.

Doncs vaig tenir el meu premi. Minisurf amb shorty, aparcament fàcil i poca gent. Un cop vaig sortir de l'aigua vaig anar al Big Kahuna a comprar un candau per deixar les claus del cotxe. El Dave em va dir que la sessió de les 8 del matí, només amb 2 tios a l'aigua, havia estat prou bé. Li vaig confirmar que desde l'avió em moria de ganes de ser allà vaig i per tan ser 3 per disfrutar el poc surf que ens dona el Mediterrani en aquestes dates.
P.S: Extra bonus. La foto d'aquí sota me l'ha passat, juntament amb moltes d'altres, l'Oriol. Xula no ? El fotògraf és Clarck Little.