dimecres, de maig 19, 2010

DIAGONAL MAR



La setmana passada vaig tenir una reunió a prop de Diagonal Mar i vaig aparcar en aquest centre comercial. Com a centre comercial, hauria de ser "L'oficial" d'aquest bloc, doncs és del MAR :-)

Anant a buscar el cotxe vaig topar-me amb aquest aparador. Ara que vé l'estiu el que mola per vendre el que sigui és el surf, però en aquest cas, el surf retro. A la botiga BIANCO que es veu a les fotos, hi havia un reguitzell de taules tipus alaïa (fusta, sense alerons ni rocker) però per fer-les més vistoses, els molt horteres les varen pintar, per que combinessin bé amb les banderetes de festa major que hi ha penjades i escampades per terra. Segur que l'ànima intel-ligent que va projectar aquest aparador no deuría tenir ni idea de com eren aquest tipus de tables que utilitzaven els ancestres del surf i que ara tornen a estar de moda (que segur tampoc ho saben). El text del segell del vidre no té pèrdua, és el màxim d'ajuntar tòpics i mediocritat :"Surfing Bianco Paradise-Aloha". Ja, ja, ja.

Quan hagin de cambiar l'aparador amb la roba de la temporada d'hivern potser m'hi passo a veure si me les regalen per mi i per els meus amics, abans de que les tirin al container !!!



3 comentaris:

Anònim ha dit...

has vist el nou anunci de ELPAIS a la telly?

Regalen un TV i surt un surferu es veu molt anys 90

A

Pau ha dit...

No ho he vist, ja m'hi fixaré.

Anònim ha dit...

Més enllà de la polèmica del anunci de Fanta, que si SURFER DJ o CM.
que no tenen gaire en comú o si...

http://www.aercomunidad.org/2010/05/24/conversacion-con-los-responsables-de-coca-cola-sobre-el-anuncio-de-fanta/

Mira els videos caseros que han fet els usuaris tots tenen un tret en comú son de gent del Mediterrani..
https://www.cocacola.es/videowall/robertusfanta-surf/los_mas_recientes/todos/siempre

Abraham