dissabte, de juliol 24, 2010

ENTRADA NÚMERO 100 DEL BLOC


Anava a fer l'entrada d'avui del bloc i m'he adonat que era la número 100. No sé quina ha estat la casualitat i que és que ho lliga tot, però crec que com a entrada especial que sigui dedicada a Santa Cruz, la ciutat per excelencia del surf a nivell mundial, dona més pedigrí al bloc.

Ahir vaig estar-hi i la veritat és que no ha cambiat res desde que vaig anar-hi per primera vegada fa quasi 20 anys. Les rampes de Steamer Lane, els surfers saltant per el penyassegat, les foques de les roques, la dificultat de sortir de l'aigua amb marea alta, el so constant dels jembés, el monument del surfer, el museu més petit del món, el cartell amb les normes del surf, els avis surferos tipus Clint eastwood, amb unes esquenes musculades d'una vida dedicada al surf, les seves taules Arrow,...

Les fotos son per il-lustrar l'historia de surf que hi ha en aquest lloc. Clickant a sobre es veuen més grans. Ahir tenia poc temps i no vaig poder entrar a l'aigua però li vaig ensenyar tot al detall al meu fill, i això no té preu.