diumenge, de novembre 23, 2008

REGATA SOLSTICI D'HIVERN II


Campiooooooons, campioooons,oé, oé, oé !!!!!!!!!! Bé, Campions a mitges, només entre els velers rivals iguals que el nostre. A la classificació general, de 31 participants , vàrem quedar els 6ens, l'Etnog el 10é i l'Alibi el 22é. La Regata va ser molt divertida i intensa, amb una Tramuntana que va arribar a bufar fins a 27 nusos i amb una mica de mar de fons, que prèviament havia surfejat a la Fosca, tot veient sortir el sol exactament a les 7:47 del matí.
La sortida de la Regata va ser a les 12:30 i varem passar la boia de desmarc amb 7ª posició. ràpidament vàrem anar remuntant fins a la 5ª posició, sense posar cap ris, controlant les ràfegues que cada cop eren més fortes. El pas per les Illes Formigues va ser delicat, doncs vàrem apurar molt per retallar al màxim i la veritat és que pràcticament no quedava res de calat. La foto que adjunto (gentilesa de l'Etnog...que la va poder fer perque anava a darrera :-) ) és la millor de la regata. Amb totes aquestes roques, sembla que estiguem navegant per Escòcia.

Amb l'ajuda de la mar de fons i tot el drap a dalt vàrem fer una punta de 11,2 nusos, tot un récord per el Mastegot !!!! Llàstima que a la trasluxada de la llosa de Palamós ens vàrem complicar la maniobra, acuartelant el gènova i acabar fent un gir de 360º, passant de 5é a 6é. Si més no, els tripulants (Dani i Carles ) varen funcionar a la perfecció durant tota la regata i ja ens vàrem emplaçar a repetir-la junts per l'edició del 2009. El 10é lloc de l'Etnog també és molt meritori, doncs cal reconèixer que no portava "l'arma secreta" (en Dani) ni la major com la nostra.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Mastegot, Mastegot, Mastegot,.... aqui Etnog.
encara estic flipant de la sortida que vau fer a la regata...molt bona, però jo ja he començat perfilar el programa de sessions d'entrenament amb en Carlos.
L'objectiu per la pròxima edició és poder fer les fotos del Mastegot desde popa i no desde proa!!

apa, fins la pròxima,
ricard.-

Anònim ha dit...

Felicitats! vas guanyar una botella de ron?... aixo es el premi de les regates a la Sunshine Coast (Ron pel primer,vi vermell pel segon i vi blanc pel tercer!)... Si vols fer una ullada al vaixell amb el que faig les regates d'aqui te una pagina web: www.whitepearl.com.au
Happy sailing!!!
Ana

Anònim ha dit...

Ricard,

Será molt difícil fer les fotos desde la vostra popa, el Mastegot no es rendeix fàcilment.

Anna,

Els premis d'Australia em semblen una bona idea, ho proposaré per el futur.

Pau