divendres, d’abril 10, 2009

Qatar



Foto: Skyline de Doha

Per fi comença la temporada de MotoGP !!!! Això vol dir que en aquells GP's que hi hagi possibilitats d'estar "surant", miraré de muntar-m'ho de la millor manera. Qatar és un Gran Premi que té un element positiu i un de negatiu. El positiu és que al cel-lebrar-se el GP de nit, durant el dia el circuit está tancat i per tant no tinc que matinar per posar-me a l'aigua. El negatiu és que d'onades res de res. Com no decideixin de contruir-ne una d'artificial com a Malaysia ho tinc complicat doncs al Golf Pèrsic no és un bon lloc per surfejar.

Com l'any passat, hem anat a l'hotel Intercontinental per navegar amb vela lleugera. Al estar aquí tota la familia, hem decidit navegar tots junts. Està clar que el Làser no ens servia per els tres, així que hem llogat un "Funboat", un catamarà de plàstic fantastic, només amb major, que ens ha anat molt bé. Calculo que hi havia uns 18 nusos de vent. Els windsurf planejaven molt bé amb vela de 6m2. Qatar és un lloc peculiar, están construint a marxes forçades i d'un any a l'altre et perds per anar als llocs perque el que recordaves ha canviat. Amb aquesta ganes per construir, al final si que potser farán una piscina d'onades !!!

He fet 2 fotos de la vista desde l'habitació de l'Hotel (planta 21) perque l'any que vé quant torni segur que ja no serà així. Fa dos anys la foto amb construccions era com la que no hi ha res !!!


Fotos: A dalt, ja comencen a construir. Fa dos anys, la foto inferior era una esplanada buida.