dijous, de maig 28, 2009

OSTIA !!!!!



Foto: Gioiello Matutino (joia del matí) a Ostia. Aldo Giummo 2008.

El títol segur que sorprèn. No és que de cop hagi decidit de tonar-me malparlat, només faltaria. Ahir amb l'Anna varem anar a la final de la Champions a Roma. Alguns pensareu que el títol doncs és en referencia a l'excel-lent resultat del Barça...doncs no!!!!! Aquest és un bloc de mar i no pas de fútbol. El títol fa referencia a una localitat que hi ha just al costat de Roma que precisament es diu O S T I A. Fa temps alguns italians m'havien parlat que en aquest poble coster és on surfejaven els romans. He indagat una mica per la xarxa i he trobat coses interessants. La foto de l'encapçalament és del 17 d'Agost del 2008, no té mala pinta, oi ? Aquesta d'aquí a sota és del mateix dia.


Foto: Entubar-se a Ostia deu ser la host.....Aldo Guimmo 2008
He trobat que hi ha un club de surf, el OSTIA SURF CLUB (http://www.ostiasurfclub.it/) que organitza varies activitats, com el Ostia Girl Surf Festival (Maig) o una prova del Campionat Junior Italià (Setembre). La foto d'aquí a sota és del Campionat italià Junior del 2006.


Foto: Campionat Italià Junior de Surf a Ostia. 2006. Alessandro Ponzo

Està clar que el nom té la seva conya, doncs quant he intentat buscar fotos de surf d'aquesta localitat a través de google-indicant foto surf ostia- quasi totes les referencies eren d'artícles de webs espanyoles, que escrivien OSTIA o HOSTIA en reportages o entrevistes que res tenien a veure amb aquesta localitat. Sembla ser que per donar més realisme a l'article queda cool ser malparlat !!!
Si algún dia tinc d'escriure sobre un wipe out a Ostia tinc clar que será... TIO, M'HE FOTUT UNA HOSTIA A OSTIA, QUE AHÍ VA LA HOSTIA JODER !!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

hahahaa! donçs tremendu el bany d'estiu
Abraham