dijous, de març 11, 2010

ULL, POLICIA !!!!!

Aquesta és la noticia que La Vanguardia va publicar ahir.


...i aquesta és la carta que he enviat avui, tan a La Vanguardia com a El Periodico. A veure si la publiquen:

SURFISTES SANCIONATS

Sorpresa i indignació, aquest va ser el meu sentiment després de llegir a La Vanguardia que el passat dimarts, un dia després de la olímpica nevada, la Guardia Urbana de Barcelona va sancionar a 8 surfistes que disfrutaven d'una mar de fons espectacular. Com a surfista i navegant experimentat desde fa molts anys, entenc que les condicions del mar del passat dimarts no eren les més adecuades per el bany o la navegació però sens dubte, eren perfectes per la pràctica del surf. La Guardia Urbana no té altres tasques més importants a fer, com per exemple perseguir als carteristes de Ciutat Vella ?
Em fa gracia el Sr. Boada de la Conselleria d'Interior quan el mateix dimarts va afirmar al parlament que els polítics no tenen que estar constanment dient al ciutadà que ha de fer, en referencia a si per part del govern havien d'haver avisat o no de que la gent sortis abans de treballar per evitar el col-lapse el dia de la nevada. Ell va dir que tots som responsables dels nostres actes. Quina hipocresia, si en el fons el que volen és que siguem xais a dins del ramat. Confio en que, en el futur, quan tinguem la sort de tornar a tenir aquestes onades, podré decidir per mi mateix d'entrar o no a l'aigua, sense que rebi cap denúncia.

6 comentaris:

Niegà ha dit...

Ben dit!!! aquest cap de setmana seré per BCN. No crec que hi hagin onadetes... però si n'hi em jugaré el sou en cas de fer surf...?

Ja em diràs si te la publiquen o no.

Niegà

Pau ha dit...

A veure si hi ha sort i la publiquen. Llàstima aquest weekend.Jo no hi seré però crec que el Prat pot donar-te una sorpresa.

Anònim ha dit...

te l'han publicat Pau?
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30860519&id=1567790015#!/photo.php?pid=30860514&id=1567790015&fbid=1344977475654 mira la foto que va tirar el Chuckygallery.com

De 200 surfistes que deuen haver en un dia regular a BCN només 2 a l'aigua, això ho diu tot, tots sabem les nostres limitacions no te que vindre un munipa... patetic la veritat.

Salutacions
A

Pau ha dit...

Abraham,

No tinc compte de facebook i no ho puc veure. Me la pots enviar ?

Anònim ha dit...

Hola Pau,

Ara te l'ha envio per email.

A

Anònim ha dit...

Pau for President!!!
Ana