dimarts, d’octubre 12, 2010

HATI HATI

Vol dir "atenció-compte" amb Balinés. Ho he vist escrit avui a una senyal provisional d'obres a la carretera. He posat aquest títol perque "Hati Hati", que a Bali si está molt bé ! Llàstima que demà ja marxo.

A les 6 del matí ha fet un xàfec molt fort que m'ha despertat, però he seguit dormint per recuperar forces. A les 9 he quedat amb l'Ywaian, després d'esmorzar fort al buffet de l'hotel per aguantar la primera sessió. El vent seguia bufant de l'oest, com ahir. Per tan, hem anat directament a la costa est. El primer bany ha estat a Green Bowl. Comparat amb l'any passat estava més petit i menys divertit. El parte avui era de 4,5 peus. He baixat les 330 escales i cap a l'aigua, tot estrenant els escarpins nous de reef. Durant la sessió ha plogut varies vegades, erem 7 a l'aigua i he agafat bastantes dretes. Si hagués tingut la Firewire hagués disfrutat més però no em puc queixar. Definitivament, l'any vinent vindré amb 2 tables, la 6'6 d'avui i la Firewire. Hi ha dues coses que no m'han agradat: pujar els 330 esglaons rebentat com estava i surfejar amb els escarpins de reef. A les Mentawaiis, evitaré tan com pugui els escarpins i escala crec que només la del barco.


Foto: Green Bowl, abans de baixar els 330 esglaons...

Quan he acabat, he anat cap a la zona de Ulluwattu per veure a on hi havia la casa d'un conegut que em va dir que m'hi deixaria anar quan volgués. Está a la zona de Kharma Kandhara. Conclusió: no crec quie hi vagi mai, está massa apartat de tot i lluny de les principals vies que et porten a les onades més convenients.
Després, a les 12, quan tots els nens sortien de les escoles, contents de viure a Bali, hem anat cap a Serangan.

Foto: Serangan, petit però glassy i amb l'aigua a 29º segons magicseaweed.com

Hem arribat a quarts de 2, just per menjar doble ració de l'arròs de verdures que vaig menjar ahir. Excel-lent ! Quan he acabat, m'he estirat en una tombona a l'hombra, escoltant música amb auriculars i veient com la marea anava baixant i les onades anaven trencant. La sessió de la tarda prometia.
Foto: tot esperant entrar a l'aigua, escoltant Kings of Leon.

Al cap de mitja hora, he entrat com he pogut sense escarpins doncs l'aigua m'arribava just a sobre dels turmells. M'he adonat que caminant a poc a poc i mirant a on poses els peus t'en pots sortir.

He agafat totes les dretes que he pogut. La serie bona pràcticament feia un cos, però tardava molt a venir. El resta era 1/2 metret que m'ha fet recordar una vegada més el fet de no tenir la Firewire.
Al sortir, l'Ywaian m'ha portat cap a Kuta, a on després de dutxar-me he vist la posta de sol a la platja.
Foto: Sunset in Kuta, Bali.

Després he seguit equipant-me. Avui he comprat unes quilles FCS noves per la 6'6.

Bali sempre et sorpren. S'hi está molt bé. El caos ordenat en el fondo dona una sensació de llibertat bestial. Avui he vist una mare que conduia una moto amb una mà, sense casc, i amb l'altre mà aguantava una nena d'uns 6 mesos que dormia. Això a Catalunya és impensable de veure. També els nens que he vist al sortir de l'escola, tots uniformats amb corbata, però just al carrer s'han descalçat i caminaven tranquilament amb les sabates a la mà.

Demà hem quedat a les 7:30 doncs a les 12 tinc que estar a l'aeroport.
Selamat jalang
Foto: Abans de que es pongui el sol, a veure qui tiba més fort la corda...


Foto: És curiós com escriuen taxi

1 comentari:

Niegà ha dit...

Per cert, a n t'has allotjat al final?

F