divendres, d’abril 29, 2011

PORTUGAL: CRISIS...WHAT CRISIS ?

Foto: Praia Grande, 1 cos i glassy.
Ahir vaig arribar a Portugal previ pagament de 35 euros a TAP per les 2 tables. Vaig provar de convencer amb tots els arguments possibles que no em cobressin (volava amb business, només portava equipatge de mà, tinc la targeta gold de star alliance i Dorna havia comprat varis bitllets a la companyia). Aquesta vegada no m'en vaig sortir i mira que em vaig posar pesat.A la tarda, després de treballar, vaig anar cap a Praia Grande. La previsió era de 5 peus, i si que hi eren. La series eren de un cos i glassy. Vaig estar dues hores a l'aigua, amb la firewire disfrutant moltíssim. Com es nota l'entrenament de setmana santa a la Fosca. A fora estavem a 24º i l'aigua estava a 18º. Portava el 4/3 però amb un 3/2 hagués anat bé. Al pic erem unes 15 persones però s'estava còmode, vaig agafar quasi tot el que vaig voler. Al sortir vaig estar una estona mirant el mar tot fent temps per un sopar que tenia a Guinxo. Vaig arribar a la conclusió que amb aquest mar i onades que disfruten a Portugal, per alguns el tema de la crisis del pais no deu ni existir. Crisi...quina crisis amb aquest manà que el mar els hi regala ?
Foto: Posta de sol a Guinxo, abans de sopar. El cabo da roca marca molt sobre el vent, i aquí no estava glassy com Praia Grande.


P.S: Avui al matí a les 6:30 he entrat, més petit i amb vent on-shore però comparat amb el Mediterrani per mi era com menjar caviar, per dir algo.