dilluns, de novembre 21, 2011

SURFING AGAIN


Primer de tot, al ser un bloc de surf, no podia deixar de posar la tira còmica que ahir va publicar el Toni Batllori a La Vanguardia. Amb previsió del tsunami que venia del PP a les el-leccions estatals, sortien tot de personatges del PP (Aznar, capellà, empresari, ultradretà,...) preparats amb tabla per surfejar. Em va fer riure que estigués en el contexte del surf.
Per fi m'he tornat a posar a l'aigua. El traumatòleg em va dir 3 setmanes de repòs i genollera per surfejar a partir d'ara. Bé, les 3 setmanes no han sigut exactes, doncs teoricament acabaven avui. Si més no, tots aquests dies que he fet bondat m'he perdut moltes sessions i no podia aguantar-me. Les previsions eren bones per el cap de setmana i el dissabte ja vaig entrar a la Fosca. Primer estava petit i vaig entrar amb el tauló però com que pujava el mar i jo tenia més confiança vaig fer una segona sessió amb la firewire.
La platja estva plena de troncs, canyes i branques arrel dels últims aiguats. Amb en Gabriel vàrem fer aquesta cabanya per surfers. Històric, doncs la platja sempre està netissima.