dissabte, de maig 05, 2012

PLAYA GRAAAANDE

Un any més a Portugal per el GP, que tan m'agrada. Ahir a la tarda vaig entrar a Playa Grande. El parte no era molt bò, doncs hi havia 9 peus d'onada, amb un periode de 9 i amb vent on-shore. Però per un matat del Mediterrani com jo era sensacional. Vaig entrar amb la Firewire. La serie tenia 1 metre passat i estava tot remogut. Estava sol i això m'agrada, res de stress. Al final, tot i remar molt per culpa de la corrent lateral, en vaig agafar de divertides. Després del surf del dimarts a Aiguadolç, amb 1/4 tablonero, s'agreeix fer el take off amb onades que et cobreixen tot.

Avui al matí ja era una altre cosa, el mar havia baixat fins a 6,5 peus però el vent també havia parat. He entrat a les 6:45, tot sol. Al cap d'una hora han arribat 2 surfers més. Pràcticament només sortien esquerres però després de la sessió d'ahir, tot sortia fàcil doncs les onades estaven superglassy. Ha estat un petit tresor. He apurat molt doncs no volia sortir. Finalment però, a cambiar-se ràpid i cap al circuit. A les 9 en punt estava sentat al despatx.


Fotos: Playa Grande, al vespre i al matí.


Avui al vespre, més surf :-)

1 comentari:

Niegà ha dit...

Aprofita!! Aquí està tot ben xafat. No hi ha ni 10cms.

Dimecres vem poder salvar el bany amb el long però des de llavors res de res. I sembla que va per llarg (fins dijous que ve). D'aquí una estona marxo cap a Vaqueira a foquejar una mica fins dilluns al vespre!

Sort amb el bany d'aquest vespre!

Niegà