dilluns, de setembre 03, 2012

EL "LISTILLO"

El dimecres passat, a quarts de nou del matí vaig sortir a fer un passeig amb SUP per la Fosca. Aquest any, els temporals de l'hivern han deixat uns bancs de sorra molt bons. La mini mar de fons que hi havia aixecava unes espumes al banc que hi ha al costat de la roca fosca així que vaig decidir provar d'agafar unes onadetes a rem abans de fer el passeig. El banc està a dins de la zona balisada per banyistes. Hi havia 3 persones remullant-se i aquesta és la "agradable i distreta" conversa matinal que vaig tenir amb una d'elles. L'anomenarem "B" de banyista i jo serè "S" de surfero o supero:

B- Oye tu, aquí no puedes estar. Esto es zona solo para bañistas !!
"S" ignora aquest bon dia tan simpàtic i segueix concentrat en agafar a rem les mini onades.
B-Oye tu, el de la tabla, aquí no puedes estar, esto es zona de bañistas !!
S-Perdoni, però si que hi puc estar.
B- No, esto es zona exclusiva de bañistas. Tienes que ir fuera de las boyas amarillas.
S- Perdoni però no és veritat. Si que puc estar aquí i no pateixi, ja veig a on vostè s'està banyat i li asseguro que ni el tocaré. No tinc cap interès en fer-li mal.
"B" es dirigeix als altres 2 banyistes que hi havia i els hi diu"es lo de siempre, se meten aquí con la tabla, se les escapa, no la controlan y te dan un golpe que ya te digo yo".
B-Oye tú, si no sales de aquí avisaré a la policía.
S- Miri, vostè està equivocat. Aquesta zona prohibeix l'accés a embarcacions i això no és una embarcació.
B-Oye mira, yo voy en kayak y sé que aquí no puedo estar, así que fuera o avisaré a la policía.
Amb tot aixó, jo anava agafant les meves onadetes i la veritat és que no em sortia gens malament.
S- Exactament, el que jo li dic, un kayak és una embarcació però com vostè veu jo no faig servir un kayak. És més, aquesta tabla que porto és inflable, i tot i que ja li he dit que no tinc cap interès amb topar amb vostè, és com si estigués a l'aigua amb un matalàs inflable.
B-Ya veo, ya (mirant cap els altres banyistes) eres el típico LISTILLO, eso es lo que eres tu, un LISTILLO. Pues avisaré a la policía.
S- Miri, soc advocat, també soc capità de iot i fa molts anys que faig surf en aquesta platja. Sé molt bé el que puc i el que no puc fer així que si vosté vol avisar a la policia avisi. Aixó si, quan vinguin, sobretot que em portin una copia de la llei que diu que no puc estar aquí. I el que li dic, no pateixi. l'esquivaré sempre, no tinc cap interès en fer-li mal.
Reconec que el meu to va ser una mica enèrgic doncs ja m'estava pujant la mosca al nas. Tanmateix, crec que la meva resposta va ser prou contundent. "B" va sortir caminant de l'aigua dient no sé quins improperis i recordant als altres dos banyistes que jo era un LISTILLO.
Vaig agafar 3 o 4 onadetes més i m'en vaig anar a descobrir les entrades que hi ha entre les roques del cap gros.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quins collons!!
Incult i desinformat!!
Segur que no paga el rebut de l'IBI d'una casa a la Fosca.
Es a dir, es banya gratis i a més es creu amb el dret de fer-te fora.

Cop de rem i avall!

Niegà ha dit...

Jo no hagués tingut tanta paciència per contestar improperis de gent maleducada... i menys a les 9 del matí. O marxo sense dir res o li fumo un cop de rem en tota la boca.

Felip