divendres, de novembre 28, 2008

SEGUIM TENINT MAR






Ahir a la nit el mar va pujar molt. Hi ha una depressió de 900 i escaix milibars rondant per el Mediterrani que l'ha agitat de bona manera. Al temps de TV3 deien que al Mar de Menorca hi havia onades de fins a 6 metres. Amb tota aquesta informació, m'he conectat a les webcams de rigor i el que he vist prometia molt. Quant m'he escapat al migdia primer he anat a veure el Bogatell: ningú a l'aigua, series enormes i vent terral(son les fotos que he incluit fetes amb la BB, doncs com sempre, no portava càmera). A la platja del costat de la Nova Marbella hi havia 7 o 8 persones sense agafar res, massa desfassat. Directament he anat cap a Masnou amb una parada previa a la caleta de Montgat: estava gran i amb molta corrent lateral.


S'ens dubte Masnou era el que tocava, avui era uns d'aquests dies " Classics". Saltar desde la punta de l'espigò i esquerres que tiraven a tot drap. Llàstima que erem masses a l'aigua (uns 25). El dimarts vaig tenir una contractura a l'esquena i em feia por ni poder posar-me el neoprè, però el voltarén i els massatges d'ahir han fet el seu efecte.

A la tarda m'he fet mes massatges per estar preparat per el cap de setmana. Al vespre he anat al Tac Tic a buscar una 6'6 que tenia a reparar i que la vull deixar permanentment a La Fosca. l'Alex m'ha dit que ell i un altre han entrat a la Barceloneta a les 7:30 del matí, just quan començava a clarejar. M'ha dit que les revolcades han estat impressionants. Al comentar-li que jo m'anava cap a la Fosca m'ha dit "tu si que en saps...demà La Fosca serà PATA NEGRA". Aixo espero...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Nit Pau & resta de blogerus/as

No he pogut entrar fins les 16, per lo que pel temps restant he entrat a premia i ha estat la pitjor eleccio , pero Vilassar esta brutal amb unes linees perfectes pero molta corrent.. dema espero que estigui mes arreglat, si Masnou m+han dit que ha estat brutal.. almenys sembla que tenim tot el finde!
Salutacions

Abraham