dissabte, d’abril 25, 2009

ONADES D'AEROPORT - JAPÓ (+bonus La Fosca)




Arribant a l'Aeroport de Narita no m'he pogut estar de mirar per la finestra per veure com estava el mar, és una costum inevitable. Hi havia onades !!! De fet, no ha estat una sorpresa ja que Japó está enclavada en un oceà. Amb la Blackberry he fet la foto que he posat aquí sobre. Calculo que hi havia de 3/4m a 1 m , doncs tot i l'alçada a la que volava es veien series interessants. La platja de Narita és llarguíssima i el tipus d'onada un simple beach break. Sobtadament, m'ha vingut un flash al cap recordant les múltiples vegades que he mirat des de dalt d'un avió les onades del Prat (d'aquí vé el títol d'aquesta entrada). Onades que he surfejat a la platja del Prat quan quedaven pocs minuts de sol i per tant no tenia temps d'anar a un lloc millor.

Aquests dies a Japó, de surfejar res de res. El circuit está a unes 3 hores de la platja i el Diumenge un cop acabi la carrera, vaig directe a l'aeroport per agafar l'últim avió que va cap a Europa que em permeterà arribar al Prat el dilluns a les 9 del matí. Per cert, les previsions son de llevant. Des de la finestra de l'avió faré el check it out de rigor, sabent que tenint tot el dia per endavant alguna cosa agafaré.

BONUS ESPECIAL

Adjunto fotos de les onades de dissabte i diumenge de setmana santa a La Fosca. Les va fer la meva mare quan jo estava a Qatar.


Foto: La Fosca dissabte 11 Abril




Foto: La Fosca diumenge 12 d'Abril. No está gens malament el regal de diumenge sant...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina dreta de Luxe!!

Abraham