dimecres, de juliol 08, 2009

El Prat Beach rules !!!!


Si, si, el que diu el títol, la platja del Prat promet. I tan que promet. Per el que he pogut comprobar-trucada a la Fosca, cameras de Montgat, Barceloneta i Sitges- ha estat l'únic lloc on avui ha entrat mar suficient per surfejar. Ahir vaig anar a Madrid i m'hi vaig quedar a dormir. Com que hi havia una mínima posibilitat de mar, vaig deixar la taula i banyador al cotxe a l'Aeroport. Avui, sobre les 3, abans d'embarcar, he anat a conectar-me a internet a la Sala Vip per veure les càmeres...no hi havia res. Llàstima !!! De totes maneres, ja que tenia el banyador al cotxe, he pensat que igualment aniria a la platja del Prat a banyar-me i nedar una mica. Quan l'avió baixava, entre els núvols i que estava acabant de llegir un contracte, ni he mirat per la finestra. La meva sorpresa ha estat majúscula quan he arribat a la platja i he vist que el socorrista agafava una bona dreta amb la taula que té per salvament. Bingo !!!!! M'he canviat ràpidament i a la part més a l'esquerra he vist que hi havia un altre surfista en un bon banc de sorra. He anat cap allà i resulta que era un noi de Menorca que ara viu a Barcelona i treballa a Aena a l'Aeroport del Prat. Durant tota l'hora que ha durat la sessió, amb series fins a la cintura, m'ha posat al dia de tots els spots de Menorca.

L'Anna sap que jo sempre he estat un gran defensor d'aquest fantàstic secret, la Platja del Prat. Tots son aventatges: hi ha dutxes, molt poca gent, cap problema per aparcar, es troben un pilò de petxines maquissimes i desde fa uns anys l'aigua no está pas malament (neta). Ahir a la tarda varem anar a banyar-nos els tres i varem estar la mar de bé. Si a més a més hi ha sorpreses com les d'avui... Prat's Beach Rules !!!!




Foto: Cartell de la platja del Prat. Les onades bones están a la Platja Naturista

5 comentaris:

Niegà ha dit...

Fa uns quants anys, parlant amb un oceanógraf que vivia a BCN, em va dir que la platja del Prat degut a que és la que surt més de tot el litoral de la costa central catalana, com tots els punts que surten te un poder d'atracció per l'onatge i que moltes vegades podia ser l'únic lloc en que hi hagués alguna cosa.

Ho acabes de cofirmar però... shshshshshsh... no ho diguis a ningú!

:-)

Niegà

Anònim ha dit...

Això ho explica tot. Tanmateix, aquest bloc el llegeixen 4 col-legues i ja m'agradaria trobar-los a l'Aigua. El problema és si s'aficionen al surf els veins de San Cosme...

pau

Anònim ha dit...

Pau,
Aquesta sessió es d'aquesta setmana? no pot ser...

Pel Maresme diria que aquests dies totalment pla...

En un dia bó bó deu ser acollonant..

Niegà

Ets la wikipedia del surf macho...està bé aquesta info, però no crec que mai hi vagui...

Gracies als dos!

Abraham

Anònim ha dit...

Abraham,

La foto la vaig fer amb la meva blackberry el dimecres 8 de juliol a les 7:30 PM. Demà segurament estará millor...

Ja saps el que et perds.

Pau

Anònim ha dit...

Pau

Avui a Vilassar devant del Nautic per un parell de hores, quelcom surfejable sortia...

a veure si aguanta..

Fins aviat,

Abraham