dilluns, de novembre 09, 2009

VALENCIA

Si hi ha mar, s'ha d'estar preparat per fer surf !!! Aquest és definitivament el meu lema per els Grans Premis. Per tant, seguint-lo fidelment, aquest any he ampliat els Grans Premis "S" (surf!!) a un més. Catalunya, California, Portugal, Australia i ara també Valencia. El dijous, com que baixava amb cotxe, em vaig desviar de la ruta de l'autopista tot buscant si podia agafar quelcom d'aquest NW tan béstia. Després de molt mirar, vaig acabar a Vilanova i la Geltrú. Vaig anar a la platja que hi ha al final del passeig. Feia 12 anys que no hi anava i la veritat és que ha cambiat. El camí d'accés ja no és de sorra, només hi poden entrar els veins (tot i que em vaig colar) i el xiringuito ara és un restaurant de bon veure. Vaig entrar amb 1/4 molt just, però algo és algo per mantenir-se en forma.


Foto: molt petit i ventat a Vilanova i la Geltrú

A Valencia vaig poder comprobar que aquest NW tampoc deixa res. la foto és de la platja del Cabanyal, al costat de la de la Malva Rosa. Per fondos no pinta malament però ahir diumenge a la tarda només hi havía minisurf.
Foto: La platja urbana del Cabanyal, a Valencia, amb minisurf.Adjunto un video de youtube del que es pot trobar per allà. http://www.youtube.com/watch?v=gQ9Us95pAsc&feature=related A veure si l'any que vé tinc més sort.