divendres, de gener 29, 2010

MALAMENT...ANEM MALAMENT !

Ahir el traumatòleg em va treure la vena compresiva que em bloquejava tot el braç. Les radiografies estaven bé, la fractura no s'havia desplaçat però encara cal esperar. Perque no es bloqueji el colze, m'han posat una fédula que em permet flexionar el braç. 2 setmanes més i si tot va bé, podré començar la rehabilitació. De moment, encara em fa molt mal depenent de quin moviment faig. O sigui, paciencia....molta P A C I E N C I A, AAAAAGGGGHHHHH !! calculo que fins aquí 4 setmanes no em podré posar a l'aigua. Amb tot aquest temps, ja estarem entrant al més de Març i hauré perdut quasi tot l'hivern. Per més inri, aquest any no hem tingut les famoses minves de Gener i la gent s'està posant les botes.

Tot i això, les meves ganes i actitud de surfer no decau, ni molt menys. Segueixo vivint el surf com a opció a la vida, ara no pas físicament però si mentalment. Em miro tots els e-mails del parte de http://www.mareando.com/, també els d'en Slim desde Bali, controlo els informes de les boies, miro les webcams per entedre a on pot estar millor. El David ha creat un bloc clonat al del Felip però per el Mediterrani http://www.183de365med.blogspot.com/ que em permet saber amb certesa quina era la platja bona i tal com ho explica, les seves sessions passen a ser mentalment les "meves"sessions. Els blocs d'en Felip també són un bon suport i com no, els dvd's que tinc a casa.

D'aquí a un temps tot haurà passat i quedarà com una anècdota. És més, el primer dia que torni a posar-me a l'aigua tindré una sensació de felicitat tan gran que inclús haurà valgut la pena la lesió.

Per il-lustrar l'entrada una foto de Binging a Bali. Això és el que vaig trobar l'any passat i aquest Octubre i tornaré.

2 comentaris:

Niegà ha dit...

Ànims!!! Ja ho recuperarem a Indo junts aquest Octubre doncs potser coincidirem i tot!!!

Niegà

Pau ha dit...

També estarás a Indo a l'octubre? el meu plan es arrivar-hi el 10 d'octubre al vespre. seria ideal coincidir.