dimecres, de març 25, 2009

Revival California

Foto: Asilomar State Beach avui al matí


En un viatge amb una estada de menys de 48 hores a California, amb una agenda plena de reunions, és impossible posar-se a l'aigua. El que ho complica tot és la logística de llogar tabla, neoprè, ...

Si més no, aquest viatge m'està servint per refrescar en la meva ment totes les onades que vaig visitar durant tres mesos a l'any 1994. Abans d'aterrar a San Francisco ja vaig veure per la finestra de l'avió que hi havia mar a Ocean Beach, la platja urbana que té la ciutat. Més tard, anant amb cotxe desde l'Aeroport de San Francisco fins a Monterrey, vaig veure a l'autopista els primers cartells indicatius d'encreuaments de carretera que per mi evoquen SURF: Half Moon Bay (amb la famosa onada de Mavericks) i Santa Cruz (amb el clàssic Steamer Lane i Pleasure point a Capitola).


Avui al matí, abans d'anar a la reunió, m'he apropat a Asilomar State Beach per fer el classic check it out. És la platja que normalment surfejo els dies del GP de USA a Laguna Seca. Mira que soc massoquista, doncs no hi havia boira, estava glassy i sense ningú a l'aigua.


El vol de Monterrey a los Angeles, que ressegueix tota la costa, m'ha permès veure com trencaven les onades a Carmel, Big Sur, Pismo Beach, Santa Barbara (amb el famós point break de Rincón) Ventura i Malibú.


Desde l'Aeroport de Los Ángeles fins a Carlsbad, he anat deixant enrera els cartells de Manhatan Beach, Huntington Beach, Newport Beach, Laguna Beach,Dana Point, Del Mar, Oceanside, San Onofre State Park (amb Trestles al costat) i San Clemente. Ún cop Passat tots els suburbis de Los Ángeles, quan la Highway 405 s'ajunta amb la 5 he vist el mar d'aprop, amb surfers a l'aigua disfrutant de les famoses evening glassy sessions, tot esperant tranquilament que el mar s'empassés el sol. Quan he arribat a Carlsbad faltava poc per fer-se fosc. Els cartells m'indicaven que faltava poc per San Diego (Blacks Beach, Scripps, La Jolla, Pacific Beach, Sunset Cliffs). La veritat és que al estar tot tan urbanitzat, ha cambiat molt poc respecte al 1994. California no és el destí ideal per fer un Surfari per la quantitat de població que hi ha , però està clar que per els que som surfers de mar i no pas d'oceà...ens sembla un paradis !!!


Have a good one, mate !!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina canya aquest surfari sense taula!! Es l'ultim en surf, es diu fer surfrememberfari: es com fer surf però sense ficar-te a l'aigua i a tota velocitat!
a veure si fas una d'aquestes sessions a Jerez-Cadiz-Puerto de sta Maria! nosaltrs en farem una la Garrotxa....
ah! per cert, el pròxim dia que volis per sobre tots aquests point-brakes no oblidis treure la blakberry i fer unes fotos, que pel que dius debia ser epetaculaaaaaaaaar! la teva audiència t'ho demana!!!
bon didumenge d'entrenaments a Jerez i bona sort amb les onades d'aquesta tarda, tens el mini amb alerta màxima al box "minicooperonly".

M.Mar i Ricard

Anònim ha dit...

Sembla que per avui "el meu goz en un poz", está super pla. Ni mini no histories...

Pau

Anònim ha dit...

Dema te pinta no?
Abraham