dimecres, d’octubre 01, 2008

KINGS BEACH

Avui el vent ha canviat de direcció 180º respecte ahir. Com que vé del nord hem buscat una onada que estigués protegida d'aquest vent. La el-lecció ha estat Kings Beach, a Caloundra. És la platja on tothom de Caloundra ha après a fer surf. Les escoles hi van per fer la classe de surf (és materia obligatoria !!!), i van les families,... L'onada és un beach break facil que obra dreta i esquerra. Avui la serie era de 1/2 m i he decidit posar-m'hi amb una mini malibú "Red Fin" d'un amic del Brock, l'Allen, que ens hem trobat a la platja. Ell ja havia fet la seva sessió i ja marxava. És una marca de tables barates que fabriquen a Xina, imagino que per això l'Allen me l'ha deixat sense problemes, si es trencava no passava res (adjunto foto). La sessió ha estat de 1 hora i 1/2. Després he anat cap a casa a recollir-ho tot i volar cap a Melbourne per anar al GP.

2 comentaris:

Cristi ha dit...

Ostres Pau,
M'he teletransportat a la platja per un moment, fins hi tot em semblava que em picaven els ulls de l'aigua de mar... però era la pantalla del ordinador. Gràcies per explicar-nos els teus surfaris!
Cristi.

Anònim ha dit...

Cristina,

L'aigua dels ulls t'ha de picar poc doncs aquí és el mar és molt menys salat que el mediterrani.Pots fer surf i anar a treballar sense dutxar-te i no es nota !!!

P.