dissabte, d’octubre 15, 2011

MOOLAVAI

Foto: Cape Woolamai.
Ahir a la tarda vaig entrar a YCW Beach, al costat de Smith Beach. Estava petit però va anar bé per agafar gana per sopar. A més , a en Ferrán li va anar molt bé.
Avui al matí, he deixat en Ferrán a Smith Beach que pogués practicar amb la softboard que ha llogat i he tornat a Moolavai per agafar més tamany. Es nota que és dissabte doncs hi havia molta més gent. La marea estava molt alta i el trencant just a la sorra era bastant important. Just entrar a començat a bufar un vent on shore d'uns 20 nusos que ho ha destrossat tot. De cop, hi havia un descontrol bestial que feia molt difícil surfejar. Tot i això, he estat quasi una hora a l'aigua. Erem unes 10 persones i 4 de nosaltres portavem tables Firewire. Curiós
Foto: Assecant el traje, la licra i la toballola després de la sessió matinal, al parking de Woolamai beach.
Al sortir per anar a buscar en Ferrán he parat a Surfies point. És l'onada que es veu desde la meva habitació i on normalment no hi ha ningú. El vent allà li donava side/off shore i s'estava omplint de gent. No he pogut entrar perque havia d'anar a treballar pero tenia molt bona pinta. A veure que tal per la sessió de la tarda.
Foto: el parking de surfies point. A canviar-se ràpid i cap a l'aigua.
Foto: Surfies point.